ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΑΖΟΦ: “Κλείστε Τους Να Μην Πετάει Ούτε Μύγα” ΣΤΟ ΑΖΟΦΣΤΑΛ !!

 


ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΖΟΦΣΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ … “να μην πετάει ούτε μύγα” !!!

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …

Μετά τη δήλωση του Υπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την απελευθέρωση της Μαριούπολης, το θρυλικό τάγμα Donbass «Сомали» ολοκλήρωσε την επιχείρηση επίθεσης και τώρα στέλνεται σε άλλο τομέα του μετώπου.

………………

Οι δυνάμεις του DNR ανέλαβαν τον έλεγχο του τηλεοπτικού κέντρου της Μαριούπολης

ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 22 Απριλίου – RIA Novosti. Οι δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ έχουν πάρει τον έλεγχο του τηλεοπτικού κέντρου της Μαριούπολης και πρόκειται να μεταδώσουν ρωσικά αλλά και τοπικά δημοκρατικά κανάλια. Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της ΛΔΔ ανέφερε αυτό στο κανάλι της στο Telegram .
«Το τηλεοπτικό κέντρο στη Μαριούπολη έχει τεθεί υπό τον έλεγχο της DPR», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Ο υπουργός Επικοινωνιών Igor Khalepa έφτασε στις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, η υποδομή θα επιτρέψει τη διανομή του σήματος στο νότιο τμήμα του DPR και στην επικράτεια της περιοχής Zaporozhye 
Οι αρχές του Ντόνετσκ σχεδιάζουν να οργανώσουν ψηφιακή μετάδοση, οι ειδικοί αξιολογούν τις τεχνικές δυνατότητες.

……

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ “μιχάλης” !! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

Ο Πούτιν διέταξε να ακυρωθεί η επίθεση στη βιομηχανική ζώνη στη Μαριούπολη

“Αποκλείστε αυτήν τη βιομηχανική ζώνη για να μην πετάξει ούτε μύγα.”

“Δεν χρειάζεται να σκαρφαλώσετε σε αυτές τις κατακόμβες και να σέρνεστε υπόγεια μέσα από αυτές τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Αποκλείστε αυτήν τη βιομηχανική ζώνη για να μην πετάξει ούτε μύγα. Προτείνετε για άλλη μια φορά σε όλους όσους δεν έχουν καταθέσει ακόμη τα όπλα τους ότι η Ρωσία εγγυάται τη ζωή και την αξιοπρεπή μεταχείρισή τους σύμφωνα με τις σχετικές διεθνείς νομικές πράξεις»

………………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/04/22/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%ba%ce%b1/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια